top of page
Country Style Wedding Table Set
DSCF8444.jpg
DSC00290.jpg

EZ VAGYOK ÉN...

Gyermekként hittem a csodákat... Hittem, hogy hercegnő lehetek ha felnővök, mert eljön értem a daliás lovag... Aztán felnőttem, eljött értem a hercegem! Két gyermek édesanyjaként pedig nap mint nap megélem a csodát is!

Néhány éve lehetőségem nyílt betekintést nyerni az esküvőszervezés világába, később a dekorációs folyamatok elsajátításába is! Rögtön világossá vált, mit is szeretnék! Tovább hinni a tündérmeséket! Azáltal, hogy megvalósítom másokét! 

A DekoWishCo. sikerességéhez hozzáad, hogy csapatom minden tagja átélte már a saját esküvő élményét. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a rutin bizony nagyban megkönnyíti az előkészületeket.

Nagyon fontos és felelősségteljes munka a miénk, hiszen a Nagy Nap hangulatát teljes egészében a harmonikus, stílusos dekoráció határozza meg első sorban! Lássuk be annál többről van szó, mint hogy passzol a szalvéta színe a masnihoz! 

Dekoratőrként az a célom, hogy amit megálmodunk, időtálló legyen! Ha évek múlva visszatekintesz sem szeretnéd másként csinálni! Igaz mindig változunk a környezetünk hatására, de ne feledd! A stílus benned van!

Várom, hogy megvalósíthassuk a Nagy Napotokat!

Anita

bottom of page